Άρης: Το μέτωπο των ανανεώσεων

Άρης: Το μέτωπο των ανανεώσεων

Χωρίς να πιέζεται, πλέον, μετά την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, ο Άρης θα ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων των παικτών που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του.

Με «λυμένα» τα χέρια, μετά την απόφαση του CAS για το μεταγραφικό BAN, ο Άρης θα κινηθεί , εκτός από το μέτωπο της απόκτησης νέων παικτών και σ΄ αυτό των ανανεώσεων.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει, ήδη, τις πρώτες επαφές με τον Ματίγια. Η μικρή διαφορά, μάλιστα, που υπάρχει στο οικονομικό, φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και πιθανότατα θα βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και τον Γκάνεα. Αν, μάλιστα, ο Ρουμάνος υπογράψει νέο συμβόλαιο, τότε, μαζί με τον Πίρσμαν, θα αποτελέσουν το δίδυμο για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, καθώς ο Λούμορ δεν υπολογίζεται.

Όπως όλα δείχνουν τη συνεργασία του με τον Άρη αναμένεται να ανανεώσει και ο αρχηγός, Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος θέλει και να «κλείσει» την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το τι θα πράξει ο Άρης με τις περιπτώσεις των Σάκιτς και Γκάμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ