Τέλος ο Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ! (pic)

Τέλος ο Κρέσπο από τον ΠΑΟΚ! (pic)

Με ανάρτησή του στα social media ο Χοσέ Κρέσπο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στον Δικέφαλο μετά από έξι χρόνια.

Μετά από έξι χρόνια ήρθε η ώρα για το «αντίο» του Χοσέ Κρέσπο! Ο Ισπανός αμυντικός αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω των social media και ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Με τον Δικέφαλο στο στήθος ο έμπειρος αμυντικός κατέκτησε τέσσερα Κύπελλα κι ένα Πρωτάθλημα ενώ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας για το μέλλον.

Η ανάρτηση του Κρέσπο:

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα (μέσα στον αγωνιστικό χώρο), αλλά είναι κάτι που με αγγίζει. Μετά από 6 χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις οπότε θα είμαι σύντομος.

Σας ευχαριστώ.

Ήταν 6 υπέροχα χρόνια τα οποία απολαύσαμε μαζί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα ζήσαμε μαζί. Αυτά τα έξι χρόνια έγιναν συνήθεια στη ζωή μου, γιατί όπως λένε, μια φορά ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έγινε το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα σας κουβαλάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλοι μαζί μεγαλώσαμε αυτή την ομάδα και κάναμε την διαφορά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για αυτά τα έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα. Πήρα πολλά μαθήματα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν τα λόγια σας:

«Στην ζωή μπορείς να χάσεις πολλά πράγματα, αγώνες, χρόνο, χρήμα αλλά ποτέ τον σεβασμό. Αν χάσεις τον σεβασμό δεν επιστρέφει ποτέ».

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου και ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να συναντηθούμε ξανά.

ΠΑΟΚΑΡΑ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ