Αρης: Εξελίξεις με Εντιαγέ (pic)

Αρης: Εξελίξεις με Εντιαγέ (pic)

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Μπαντού Εντιαγέ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μπαντού Εντιαγέ, με το όνομα του Σενεγαλέζου να παραμένει σε περίοπτη θέση στις ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας.

Το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι παρουσίαζαν τον Αφρικανό μέσο να βρίσκεται κοντά στην Σίβασπορ, αλλά την Κυριακή (12/6) δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Fanatik» σε… τιτίβισμα που έκανε τόνισε ότι η τούρκικη ομάδα αποσύρει το ενδιαφέρον της. «Για την πρόταση του Μπαντού Εντιαγέ από τη Σίβασπορ, ασκήθηκε… βέτο. Η ερυθρόλευκη ομάδα δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Εντιαγέ σε δηλώσεις που είχε κάνει στην πατρίδα του είχε αναφερθεί στο μέλλον του, τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. «Για το αν αλλάξω σύλλογο ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σενεγαλέζος έχει συμβόλαιο με τον Αρη μέχρι το 2024, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 35 συμμετοχές, με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ