«Στη λίστα της Αντάλιασπορ ο Εντιαγέ»

«Στη λίστα της Αντάλιασπορ ο Εντιαγέ»

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το όνομα του Μπαντού Εντιαγέ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Αντάλιασπορ.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Μπαντού Εντιαγέ είναι πλέον καθημερινά, με την περίπτωση του Σενεγαλέζου να απασχολεί έντονα τις ομάδες της γειτονικής χώρας.

Χθες δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Fanatik» σε ανάρτηση που έκανε στα social media ανέφερε ότι η Σίβασπορ παρότι αρχικά ήθελε τον μέσο του Αρη, τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον της. Σήμερα, οι Τούρκοι επανέρχονται και βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Αφρικανού την Αντάλιασπορ, η οποία όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στη γειτονική χώρα, ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Εντιαγέ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ajansspor», η Αντάλιασπορ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αφρικανού χαφ του Αρη και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι από λίγες ημέρες ο Εντιαγέ σε δηλώσεις που είχε κάνει στην πατρίδα του είχε αναφερθεί στο μέλλον του, τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. «Για το αν αλλάξω σύλλογο ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων. Σε κάθε περίπτωση, όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Αρη, καθώς ο Εντιαγέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 35 συμμετοχές, με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ