Ο Μεταξάς παίρνει τον Γκαρντάφσκι στον Αστέρα

Ο Μεταξάς παίρνει τον Γκαρντάφσκι στον Αστέρα

Ο Ηρακλής Μεταξάς θέλει να πάρει στον Αστέρα Τρίπολης τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι, τον οποίο είχε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν, με τον Ηρακλή Μεταξά να έχει στη λίστα του ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ελληνογερμανός προπονητής, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Αρκαδίας, θέλει να πάρει μαζί του στην Τρίπολη τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι.

Ο Ηρακλής Μεταξάς γνωρίζει πολύ καλά τον 31χρονο μεσοεπιθετικό από την κοινή τους θητεία πέρσι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης.  Ο Γκαρντάφσκι ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ της Ηπείρου την περσινή σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε 22 συμμετοχές, με ένα γκολ και δυο ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γερμανοπολωνός μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στην ομάδα της Ηπείρου, εάν αποφασίσει να τον κάνει δικό της.

Συνολικά στην καριέρα του ο Γκαρντάφσκι έχει αγωνιστεί σε 374 αναμετρήσεις, έχοντας 28 γκολ και 36 ασίστ, ενώ ο Ηρακλής Μεταξάς καλοβλέπει και την περίπτωση του Κάλεμπ Στάνκο, ο οποίος πήγε στον ΠΑΣ τον Ιανουάριο και είχε 20 εμφανίσεις και δυο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ