Γκάνεα: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός – Καλή στιγμή να ανέβω επίπεδο»

Γκάνεα: «Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός – Καλή στιγμή να ανέβω επίπεδο»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη του επιλογή, στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και αποκάλυψε τη... συμβολή του Φραν Βέλεθ.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις με τα πράσινα τόνισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του.

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι και υπογράμμισε πως πήγε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, σχολίασε τη δυναμική του κόσμου, αλλά και τις συνομιλίες που είχε με τους Φραν Βέλεθ και Χούλιαν Κουέστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Ήξερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μίλησα με τον μάνατζερ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που μου δίνεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Έχω την εμπειρία έπαιξα πολλά παιχνίδια στον Άρη είναι καλή στιγμή να ανέβω επίπεδο».

Έπαιξες δύο σεζόν στον Άρη και έχεις αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Τι πιστεύεις ότι μπορείτε να πετύχετε τη νέα σεζόν;

«Έπαιξα αρκετές φορές αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και μου άρεσαν οι οπαδοί που είναι τρελοί, μου άρεσε το γήπεδο, η ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν η πρώτη επιλογή. Μίλησα με τον μάνατζερ μου και του είπα ότι θα πάω στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Μίλησες με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού που γνωρίζεις;

«Ναι, μίλησα με τον Βέλεθ που έπαιξε στον Άρη και είναι καλός φίλος του Κουέστα. Τον ρώτησα για την ομάδα και μου είπε να έρθω στον Παναθηναϊκό γιατί όλα είναι τέλεια εδώ, τα γήπεδα, ο προπονητής».

Ο προσωπικός σου στόχος στον Παναθηναϊκό ποιος είναι;

«Καθημερινά να δουλεύω στο 100%. Ο προπονητής αποφασίζει εάν θα παίζω ή όχι. Η νοοτροπία μου είναι να τα δίνω όλα στην προπόνηση, να χαμογελάω».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ