Οι Πολωνοί στέλνουν τον Οφόε στη Λέγκια Βαρσοβίας

Οι Πολωνοί στέλνουν τον Οφόε στη Λέγκια Βαρσοβίας

Τον Οφόε, ο οποίος με απόφαση Μαρινάκη βρίσκεται εκτός Ολυμπιακού, στέλνουν στη Λέγκια Βαρσοβίας πολωνικά δημοσιεύματα.

Ο Οφόε και ο Σεμπά ήταν οι πρώτοι δύο παίκτες που εκπαραθυρώθηκαν, στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που δρομολογεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Παρά τη μέτρια εικόνα που έχει δείξει ο Βέλγος χαφ στην εν Ελλάδι θητεία του, διατηρεί καλό όνομα σε άλλες χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί. Έτσι μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κλαμπ Μπριζ να εξετάζει την περίπτωσή του, η πολωνική ιστοσελίδα «futbol.pl» στέλνει τον 29χρονο χαφ στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Οφόε πριν έρθει στον Ολυμπιακό, έπαιζε για τους Πολωνούς της Λέγκια (2016-2017) και μάλιστα ήταν από τους κύριους λόγους που κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 4 γκολ και 12 ασίστ σε 31 συμμετοχές. Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως η ομάδα της Βαρσοβίας επιθυμεί να πάρει πίσω τον Οφόε με τη μορφή δανεισμού το ερχόμενοι καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Ολυμπιακός συζητά μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού και όχι πώλησης του παίκτη και μάλιστα είναι διατεθειμένος να καλύψει ακόμα και το 50% του ιδιαίτερα υψηλού ετήσιου μισθού του που αγγίζει τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ και λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ