«Θέλει τον Πούκι ο Ολυμπιακός, στο… κόλπο Φενέρ και Θέλτα» (vids)

«Θέλει τον Πούκι ο Ολυμπιακός, στο… κόλπο Φενέρ και Θέλτα» (vids)

Στη Φινλανδία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τεέμου Πούκι, που έχει συμβόλαιο με τη Νόριτς. Φενέρ και Θέλτα επίσης στο... κυνήγι του Σκανδιναβού.

Ο Τεέμου Πούκι έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε μεταγραφικά σενάρια στο παρελθόν με ελληνικές ομάδες. Ο Φινλανδός επιθετικός είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ΠΑΟΚ σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν και φέτος ότι οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την περίπτωση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τη Σκανδιναβία, ο έμπειρος στράικερ της Νόριτς ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, αλλά δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς είναι στο στόχαστρο και της Φενέρμπαχτσε, αλλά και της Θέλτα.

Το γεγονός ότι η Νόριτς υποβιβάστηκε από την Premier League στην Championship φαίνεται πως δεν έχει ενθουσιάσει τον παίκτη, ο οποίος παρότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, θα προτιμούσε να μη συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί.

Οι συμπατριώτες του τονίζουν στα δημοσιεύματα τους ότι ο Πούκι επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Νόριτς και εμπλέκουν τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, καθώς αν θέλει οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει χρήματα στη Νόριτς, αλλά και να πληρώσει το αρκετά μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο ίδιος ο Φινλανδός.

Όσον αφορά τον Πούκι, η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει στην καριέρα του πάνω από 191 γκολ. Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζεται στη Νόριτς, όπου τη φετινή σεζόν κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 11 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπρόντμπι, Σέλτικ, Σάλκε και Ελσίνκι, ενώ ο 32χρονος επιθετικός είναι ο βασικός φορ της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας, όπου μετράει 104 ματς και 35 γκολ. Μάλιστα ο Πούκι είναι κανονικά στην αποστολή και στο αποψινό ματς της Φινλανδίας με τη Βοσνία για το Nations League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ