«Έπιασε» δουλειά ο Ολυμπιακός – Σήμερα η «πρώτη» στου Ρέντη

«Έπιασε» δουλειά ο Ολυμπιακός – Σήμερα η «πρώτη» στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σήμερα στου Ρέντη την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και τα προκριματικά του Champions League.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού άρχισε σήμερα 14 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση και τα απαιτούμενα εργομετρικά και ιατρικά τεστ στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στη δράση, με φόντο τη νέα σεζόν και τα προκριματικά του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει από τον β’ προκριματικό.

Από την «πρώτη» των πρωταθλητών Ελλάδος όπως είναι φυσιολογικό απουσίαζαν οι διεθνείς, καθώς πήραν μερικές μέρες έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεων που είχαν τις προηγούμενες μέρες με τις εθνικές τους ομάδες.

Από τους δανεικούς ήταν στου Ρέντη κανονικά οι Αχμέντ Χασάν, Λεονάρντο Κούτρης, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 22 Ιουνίου οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί θα δώσουν έξι φιλικά (Ριντ, Ντίσελντορφ, Κρακόβια, Σλάβια Πράγας, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Ζάλτσμπουργκ), ενώ στις 3 Ιουλίου πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, που έξι ημέρες μετά θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο του επίσημο παιχνίδι θα διεξαχθεί 19 ή 20 Ιουλίου για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Τον αντίπαλο θα τον μάθει την Τετάρτη (15/6), ενώ η ρεβάνς θα γίνει 26 ή 27 του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ