Ξεκινάει ο έλεγχος των παικτών στον Άρη

Ξεκινάει ο έλεγχος των παικτών στον Άρη

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων θα υποβληθούν σήμερα (15/6) και αύριο στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (17/6) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων, όμως, βρίσκονται, ήδη, στη Θεσσαλονίκη, καθώς αναμένεται να υποβληθούν σήμερα (15/6) και αύριο στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Νέο πρόσωπο είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν, καθώς ο Βέλγος αριστερός μπακ αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων θα γίνονται μέχρι τις 27 του τρέχοντος μήνα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε προπονητικό κέντρο στο Σόχαου. Οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ