Σουμ: «Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει τη Μακάμπι»

Σουμ: «Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει τη Μακάμπι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Γιτζάκ Σουμ που κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση των «ερυθρόλευκων» με τη Μακάμπι Χάιφα.

Την άποψή του για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κατέθεσε σε Μέσο του Ισραήλ ο Γιτζάκ Σουμ.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον οποίο οι «πράσινοι» κατέκτησαν το νταμπλ το 2004, και είχε αντιμετωπίσει το 2002 τους Πειραιώτες ως προπονητής τότε της Μακάμπι, έχρισε φαβορί την ομάδα του Πέρδο Μαρτίνς.

Ο Σουμ έδωσε 55% πιθανότητες πρόκρισης στον Ολυμπιακό για τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια ενώ τόνισε πως κανείς παίκτης από το νυν ρόστερ της Μακάμπι δεν θα έπαιζε στη δική του ομάδα.

Όσα είπε ο Σουμ:

«Δεν υπάρχει παίκτης στη σημερινή Μακάμπι που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα. Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που επενδύουν περισσότερο, οι υπόλοιπες είναι πιο αδύναμες απ’ ό,τι ήταν τότε.

Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και πολύ ζόρικος στην έδρα του. Η ατμόσφαιρα, το γήπεδο, οι παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να πάω σε μαγαζί Ολυμπιακών, ο ιδιοκτήτης θα μου ζητούσε να φύγω.

Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει, δεν ξεγράφω τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξει την μπάλα της και να μην κοιτάζει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε ομάδα από το Ισραήλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ