«Πρόταση από την Ινδία για τον Ανσαριφάρντ» (pic)

«Πρόταση από την Ινδία για τον Ανσαριφάρντ» (pic)

Ιρανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Μοχούντ Μπαγκάν από την Ινδία πλησίασε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και του πρότεινε μονοετές συμβόλαιο.

Την πόρτα της ΑΕΚ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ χτύπησε η Μοχούν Μπαγκάν από την Ινδία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media Ιρανός δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαρχάντ Τζαμεσχεντπούρ, η Μοχούντ Μπαγκάν, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Ινδίας, πλησίασε τον Ιρανό επιθετικό της ΑΕΚ και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο διεθνής στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν και έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα, ενώ πρόταση υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο κυπριακών συλλόγων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιρανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 32 συμμετοχές, έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με την ΑΕΚ έχει 82 συμμετοχές, με 20 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ