Αρης: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντιόπ

Αρης: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντιόπ

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ντιόπ και δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή (17/6) να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του 24χρονου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Πάπε Σέικ Ντιόπ στον Αρη, με τον 24χρονο Σενεγαλέζο μέσο να προβάρει πλέον τα κιτρινόμαυρα.

Ο Αφρικανός βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες και την Τρίτη είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη. Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν ο Ντιόπ θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Αρη. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όλα τα ανοιχτά ζητήματα θα διευθετηθούν τις επόμενες ώρες και εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο ίσως ακόμα και την Παρασκευή (17/6) να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σενεγαλέζου μέσου στον Αρη.

Υπενθυμίζουμε ότι Πάπε Σέικ προέρχεται από μια άγονη σεζόν στη διάρκεια της οποίας μέτρησε μόλις μία συμμετοχή με τη Λιόν. Γενικώς η συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα δεν κύλησε έτσι όπως ο ίδιος είχε φανταστεί πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν η Λιόν επένδυσε το ποσό των 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Θέλτα.

Στην παρθενική σεζόν του με τον γαλλικό σύλλογο μέτρησε λίγα ματς με την πρώτη ομάδα, στη δεύτερη είχε αναβαθμισμένο ρόλο για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν. Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο (έχει παίξει στις μικρές εθνικές της Ισπανίας), αφού εκεί μεγάλωσε αρχίζοντας το ποδόσφαιρο ως ερασιτέχνης, στην Μοντανιέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ