«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γιόβιτς» (vids)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γιόβιτς» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον 18χρονο εξτρέμ, Νεμάνια Γιόβιτς που αγωνίζεται στην Παρτιζάν

O Ολυμπιακός παρακολουθεί λεπτομερώς την αγορά και αναμένεται τις επόμενες μέρες να προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας και σε όλες τις θέσεις που έχουν ανάγκη, την ίδια ώρα που τα σενάρια από το εξωτερικό δίνουν και παίρνουν.

Λίγες μέρες μετά τις φήμες για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 19χρονου Τσέχου σέντερ φορ, Ντένις Αλίγιαγκιτς, στη Σερβία συνδέουν τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον Νεμάνια Γιόβιτς.

Ο διεθνής εξτρέμ και σέντερ φορ ανήκει στην Παρτιζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το «Sportski Zurnal» αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως εκτός από την ελληνική ομάδα ο Γιόβιτς είναι και στο στόχαστρο των Φιορεντίνα και Βαλένθια. Από εκεί και πέρα, ο νεαρός επιθετικός έκανε πολύ καλή σεζόν με την Παρτιζάν (48 αγώνες, 4 γκολ, 6 ασίστ) και αγωνίστηκε στην εθνική ανδρών της Σερβίας στα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ιαπωνίας και της Τζαμάικα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής χρησιμοποιείται στην Παρτιζάν κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά έχει παίξει και στις θέσεις του σέντερ φορ και του περιφερειακού επιθετικού.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ