«Πρώτη επιλογή για Πινέδα η ΑΕΚ, μετά είναι η Βαγιεκάνο»

«Πρώτη επιλογή για Πινέδα η ΑΕΚ, μετά είναι η Βαγιεκάνο»

Δημοσίευμα από το εξωτερικό τονίζει πως η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι η πρώτη επιλογή για τον Ορμπελίν Πινέδα και έπεται η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Πρώτη επιλογή φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα! Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «laopinion.com» που τονίζει πως η Ένωση έχει προτεραιότητα για τον Μεξικανό ελέω Ματίας Αλμέιδα ενώ δεύτερη στις προτιμήσεις του έρχεται η Βαγιεκάνο.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το μέλλον του Πινέδα είναι εντελώς αβέβαιο. Ο Μεξικανός μέσος υπέγραψε στη Θέλτα Βίγκο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Σε έξι μήνες, η ισπανική ομάδα εξέφρασε τη λύπη της για την απόκτησή του και θα αναζητούσε δανεισμό σε άλλη ομάδα.

Από το Μεξικό, Τολούκα και Τσίβας ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή αλλά για τον ίδιο προτεραιότητα είναι η παραμονή στην Ευρώπη.

Για τον Πινέδα, πρώτη επιλογή αποτελεί η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός θα μπορούσε να κάνει τον Πινέδα να νιώσει ξανά σημαντικός. Ακολουθεί η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει μπει στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ