Η Νόρκεπινγκ θέλει πακέτο τους Τάνκοβιτς και Φράνσον

Η Νόρκεπινγκ θέλει πακέτο τους Τάνκοβιτς και Φράνσον

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρκεπινγκ τόνισε πως η σουηδική ομάδα θέλει και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και τον Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς βρίσκεται εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα για την επόμενη σεζόν ενώ ο Αλεξάντερ Φράνσον πιθανότατα θα πάρει μία ευκαιρία στην προετοιμασία ώστε να κρίνει ο προπονητής της ΑΕΚ αν αξίζει να τον υπολογίζει.

Και οι δύο πάντως είναι πολύ πιθανό να μην είναι στην Ένωση τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας μάλιστα κοινό προορισμό. Τη Νόρκεπινγκ! Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τόνι Μάρτινσον, παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική εφημερίδα «Sportbladet» και επιβεβαίωσε ότι έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές τόσο με τον Τάνκοβιτς, όσο και με τον Φράνσον, ώστε να τους πάρει στην ομάδα του.

«Είναι δύο παίκτες που γνωρίζω καλά. Θα ήθελα να τους δω να παίζουν στη Νόρκεπινγκ. Είναι ξεκάθαρο ότι έχω μιλήσει και με τους δύο. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μπούμε σε συζητήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρτινσον και μένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Σουηδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ