Άρης: Τα δεδομένα με Ντιόπ και Καμάτσο

Άρης: Τα δεδομένα με Ντιόπ και Καμάτσο

Ο Σενεγαλέζος μέσος και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τον Άρη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη, ενώ εκτός από το θέμα του επιθετικού, ψηλά στην «ατζέντα» των κιτρινόμαυρων βρίσκονται και οι περιπτώσεις των Πάπε Ντιόπ και Ράφαελ Καμάτσο.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα, όπου έκανε μια πρώτη κουβέντα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στη συνέχεια, όμως, οι συζητήσεις σταμάτησαν προσωρινά, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που ταλαιπώρησε τον πρόεδρο του Άρη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, όμως, πήρε εξιτήριο, ενώ φαίνεται ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, αναμένεται να ταξιδέψει την Δευτέρα (20/6) στη Θεσσαλονίκη.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, με την τακτοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών, ο Ντιόπ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα και ο Ράφαελ Καμάτσο. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ενώ στο συμβόλαιο αναμένεται να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ