Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Σάντσες – Έρχονται μεταγραφές μεσοεπιθετικά

Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Σάντσες – Έρχονται μεταγραφές μεσοεπιθετικά

Όλα δείχνουν πως μέχρι τη Δευτέρα (20/6) ο Φακούντο Σάντσες θα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό - Το «βάρος» πέφτει στην ενίσχυση μεσοεπιθετικά για το «τριφύλλι»

Μία ακόμη εκκρεμότητα όσον αφορά τα μετόπισθεν διευθετείται στον Παναθηναϊκό. Μετά τις μεταγραφές Λοντίγκιν, Γκάνεα και την ανανέωση του Χουάνκαρ, μπαίνει στην τελική ευθεία και το θέμα Σάντσες.

Ο Φακούντο Σάντσες λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει μέχρι τη Δευτέρα (20/6) επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι»! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να κρατήσει τον δεξιό μπακ του, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ και ως αριστερός μπακ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός έχει ως άμεσο στόχο να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά πρωτίστως. Με τον Μαουρίτσιο παρελθόν, τον Βιγιαφάνιες να είναι στον… αέρα και τον Γκατσίνοβιτς να περιμένει τη Χόφενχαϊμ και τις αποφάσεις της, η ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή γίνεται πιο επιτακτική.

Επίσης, θα υπάρξει μεταγραφή εξτρέμ για να πλαισιωθούν από έναν ποιοτικό παίκτη οι Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ σίγουρα πάει και για φορ ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ