Θύρα 7: «Στηρίζουμε την ομάδα, γεμίζουμε το πέταλο»

Θύρα 7: «Στηρίζουμε την ομάδα, γεμίζουμε το πέταλο»

Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τα διαρκείας της νέας σεζόν.

Μήνυμα στα social media για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν ανέβασε η «Θύρα 7».

«Αγοράζοντας διαρκείας για ακόμα μια χρονιά στηρίζουμε την ομάδα μας, γεμίζουμε το πέταλο μας συνεχίζουμε να ζούμε όλα όσα οι άλλοι ονειρεύονται», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στο μήνυμά τους, ενώ τονίζουν ότι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο δεν θα βγαίνουν εισιτήρια για το πέταλο, αλλά μόνο διαρκείας.

«Φετος λόγω του νέου νομοσχεδίου δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια στο πέταλο μας αλλα μόνο διαρκείας. Η συνολική τιμή είναι 180 ευρώ,το διάρκειας ΜΑΖΙ με την κάρτα μέλους του ερασιτέχνη», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Θύρας 7»:

«Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις, ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!

Η διατήρηση της αδιαμφισβήτητης ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ μας στον ελληνικό χώρο 22 πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια και οι μεγάλες νίκες και προκρίσεις που μας έχουν καταξιώσει ευρωπαϊκά και μας έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στις 30 κορυφαίες ομαδες της Ευρώπης!

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για ακόμα μια χρονιά ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,γεμίζουμε το πέταλο μας συνεχίζουμε να ΖΟΥΜΕ όλα όσα οι άλλοι ονειρεύονται!

Φετος λόγω του νέου νομοσχεδίου δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια στο πέταλο μας αλλα μόνο διαρκείας!

Η συνολική τιμή είναι 180 ευρώ,το διάρκειας ΜΑΖΙ με την κάρτα μέλους του ερασιτέχνη!

Η αγορά διαρκείας γίνεται καθημερινά 10 με 6 απο το γήπεδο Καραϊσκάκη καθώς και απο το ίντερνετ απο την επίσημη σελίδα του ολυμπιακου olympiacos.org.

Η εγγραφή μας στον ερασιτέχνη  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με την αγορά του διάρκειας,είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ για κάθε οπαδό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διότι,συνεισφέρει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και  αποτελεί τον ‘αιμοδότη’ του μεγαλύτερου ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΥ συλλόγου!

Η ΘΥΡΑ 7 για περισσότερα από 40 χρόνια είναι η ΑΣΠΙΔΑ και το ΔΟΡΥ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Στηρίζει ΑΔΙΑΚΟΠΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ τον σύλλογο και μαζί με το σύνολο της ΟλΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,τον έχει καταστήσει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ σύλλογο του πλανήτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ