Αλίγιαγκιτς: «Εχουμε τους καλύτερους οπαδούς – Πρωτάθλημα και να προκριθούμε στο Champions League» (vid)

Αλίγιαγκιτς: «Εχουμε τους καλύτερους οπαδούς – Πρωτάθλημα και να προκριθούμε στο Champions League» (vid)

O Τσέχος επιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν και υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, με τον Τσέχο επιθετικό να εκφράζει την χαρά του για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο 19χρονος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και έχει τους καλύτερους οπαδούς. Ο νεαρός υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για να αποδείξει την αξία του και θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γιάγια Τουρέ, ο Ριβάλντο, τώρα ο Βαλμπουενά και ο Βατσλίκ, τον οποίο γνωρίζω από την Τσεχία και ανυπομονώ να τον δω. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 τίτλους και ελπίζω ότι φέτος θα κατακτήσουμε το 48ο. Στόχος μου είναι να σκοράρω γκολ και να δείξω στον κόσμο και στον προπονητή ό,τι καλύτερο μπορώ.

Ελπίζω να κερδίσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Champions League. Νιώθω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρο για όλους μας στον σύλλογο και ελπίζω να το καταφέρουμε. Θέλω να πω ότι ήδη έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας στο youtube. Μπορώ να πω ότι πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Ελπίζω να παλέψουν για μένα όπως και εγώ θα παλέψω γι’ αυτούς στο γήπεδο. Ανυπομονώ να τους δω και να τους ακούσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ