Ολυμπιακός: Η πρώτη απόφαση του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η πρώτη απόφαση του Μαρτίνς

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους και εντός της ημέρας ο Πέδρο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο.

Βαλίτσες ετοιμάζουν οι ποδοσφαιριστές του και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης (22/6) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις εν Ελλάδι προπονήσεις τους και ετοιμάζονται πλέον να αναχωρήσουν για την Αυστρία, όπου θα δώσουν μια σειρά από φιλικούς αγώνες και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να «χτίσει» τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Οι διεθνείς, που είχαν πάρει ειδική άδεια καθώς είχαν αγωνιστεί στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει σχεδόν αποφασίσει ποιους θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μέχρι το βράδυ θα ανακοινωθούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία.

Εκεί όπου οι πρωταθλητές θα δώσουν έξι φιλικά. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) με την Ριντ, ενώ το Σάββατο (25/6) υπάρχει φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν φιλικά με Κρακόβια (27/6), Σλάβια Πράγας (29/6), Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7) και Σάλτσμπουργκ (2/7), προτού οι Ερυθρόλευκοι επιστρέψουν στη βάση τους και μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν χθες το βράδυ οι Ισραηλινοί, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου στην έδρα της Μακάμπι και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ημερομηνίες, οι οποίες βέβαια ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την UEFA, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες ή ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ