Η Αλ Φατέχ του Δώνη «ξελόγιασε» τον Βέλεθ – Η στάση του Παναθηναϊκού

Η Αλ Φατέχ του Δώνη «ξελόγιασε» τον Βέλεθ – Η στάση του Παναθηναϊκού

Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη φέρεται να έχει καταθέσει «τρελή» πρόταση στον Φραν Βέλεθ που θέλει να φύγει, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα του ανοίξει τον δρόμο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Την ηρεμία του Παναθηναϊκού ήρθε να ταράξει η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να έχει καταθέσει σούπερ πρόταση στον Φραν Βέλεθ ο οποίος θέλει να αποχωρήσει άμεσα αφού βλέπει μπροστά του την ευκαιρία της ζωής του.

Η πλευρά του Ισπανού αμυντικού πιέζει τους «πράσινους» να συναινέσουν στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αλλά η προσφορά της Αλ Φατέχ ήταν πολύ μικρή και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος την απέρριψαν. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έκανε άμεσα ρελάνς και πρότεινε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Βέλεθ.

Θυμίζουμε πως το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ο Παναθηναϊκός του πρότεινε ανανέωση μέχρι το 2024 με αύξηση απολαβών ύψους 40% από φέτος. Ο παίκτης φαίνεται πάντως αποφασισμένος να φύγει και όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα επανέλθει με νέα πρόταση προς το «τριφύλλι» η Αλ Φατέχ.

Ο Βέλεθ προέρχεται από μία πολύ γεμάτη σεζόν όπου υπήρξε και εκ των αρχηγών της ομάδας με την οποία κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές με 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ