«Συμφωνία Αδάνα Ντερμισπόρ – Αοσμαν»

«Συμφωνία Αδάνα Ντερμισπόρ – Αοσμαν»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η Αδάνα Ντερμισπόρ έχει συμφωνήσει με τον Αίας Αοσμαν.

Ετοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία και την Αδάνα Ντερμισπόρ είναι ο Αίας Αοσμαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες οι ιστοσελίδες στην Τουρκία.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε ο Ιωνικός στην περσινή Super League, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αδάνα Ντερμισπόρ, προκειμένου να επιστρέψει στην τούρκικη ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2019/2020.

Ο Αοσμαν ήταν στην Αδάνα Ντερμισπόρ όταν αυτή βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία του τούρκικου ποδοσφαίρου. Τότε είχε πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές, με 8 γκολ και 3 ασίστ. Τώρα, όμως, η τούρκικη ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και θέλει να πάρει πίσω τον Σύριο μεσοεπιθετικό, με τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής.

Η «σφήνα» της Αδάνα Ντερμισπόρ, στην οποία είναι προπονητής ο Βιτσέντσο Μοντέλα, όπως είναι λογικό, δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια των ανθρώπων του Ιωνικού να κρατήσουν τον 27χρονο στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πέρσι, ο Σύριος πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 8 γκολ και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ