«Η Ρέιντζερς ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Τσόλακ»

«Η Ρέιντζερς ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Τσόλακ»

Η σκωτσέζικη ομάδα επιμένει για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Ο Αντόνιο Τσόλακ μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του Κροάτη επιθετικού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Ρέιντζερς έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του 28χρονου, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 36 συμμετοχές, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία, η Ρέιντζερς κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Τσόλακ, αλλά το ποσό δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ και οι Ασπρόμαυροι απάντησαν αρνητικά.

Οι Σκωτσέζοι όμως, όπως τονίζουν τα εν λόγω ρεπορτάζ, δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την υπόθεση του Κροάτη και ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι φιναλίστ του Europa League έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Αντόνιο Τσόλακ, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που αρέσει στους Σκωτσέζους, οι οποίοι εξετάζουν παράλληλα και την περίπτωση του Έρικ Μποτεΐμ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ