Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Κάργας – 300.000 € στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Κάργας – 300.000 € στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Κάργας είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δικέφαλος του βορρά είναι σε συνεχείς επαφές με τους Ηπειρώτες εδώ και μερικές μέρες και όλα δείχνουν ότι έχουν καταλήξει οι δυο πλευρές σε συμφωνία για την πώληση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει ένα ποσό περίπου στις 300.000 ευρώ για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάργας προέρχεται από μία «γεμάτη» και εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 36 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 3 γκολ. Ήταν, εξάλλου, από τους κορυφαίους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Συνολικά με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» κατέγραψε 73 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 6 γκολ και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο κέντρο της άμυνας. Ειδικά μετά τις αποχωρήσεις Κρέσπο και Βαρέλα, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχαηλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ