«Κλικ» από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία

«Κλικ» από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Επιασαν… δουλειά οι Ερυθρόλευκοι – Δείτε φωτογραφίες.

Το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού ξεκίνησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι εξαιρετικό, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να πιάνουν αμέσως δουλειά, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι στην Αυστρία θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα δώσουν έξι φιλικά, στα οποία ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να… μοντάρει την ομάδα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) με την Ριντ, ενώ το Σάββατο (25/6) υπάρχει φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν φιλικά με Κρακόβια (27/6), Σλάβια Πράγας (29/6), Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7) και Σάλτσμπουργκ (2/7), προτού οι πρωταθλητές επιστρέψουν στη βάση τους και μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ