ΑΕΚ: Ελπίζει και παλεύει για Βιτάο και Γιόνσον

ΑΕΚ: Ελπίζει και παλεύει για Βιτάο και Γιόνσον

«Μάχη» για τους Βιτάο και Γιόνσον θα δώσει η ΑΕΚ.

Πιο «καυτό» αναμένεται να είναι το διάστημα που έρχεται για την ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάνει γνωστές τις επιθυμίες του στη διοίκηση και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κινηθούν πιο διαβασμένα στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Αργεντινό να έχει θέσει ως goal target τις τέσσερις προσθήκες.

Δύο από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα είναι αυτές των Βιτάο και Γενς Γιόνσον. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ της Σαχτάρ είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και της νέας απόφασης της FIFA, μπορεί και την ερχόμενη σεζόν να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο Βιτάο είχε απορρίψει τον ΠΑΟΚ πριν από μερικούς μήνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ιντερνασιονάλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός θέλει να τον κρατήσει και μετά τον Ιούνιο.

Από την άλλη, δύσκολη χαρακτηρίζεται και η υπόθεση του Γενς Γιόνσον. Παρότι το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού χαφ με την Καντίθ ολοκληρώνεται, ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα, δυσκολεύοντας έτσι σημαντικά την υπόθεση για την ΑΕΚ, η οποία έχει φυσικά στα «ραντάρ» της και την περίπτωση του Πινέδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ