Γι’ αυτό δεν είναι στην Αυστρία ο Γκάρι Ροντρίγκες

Γι’ αυτό δεν είναι στην Αυστρία ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ποιός είναι ο λόγος που ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία του.

Οι ερυθρόλευκοι «έπιασαν» δουλειά ενόψει της νέας σεζόν και των σημαντικών αναμετρήσεων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Ωστόσο, στην αποστολή των Πειραιωτών υπάρχει μια ηχηρή απουσία. Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ταξίδεψε μαζί με τους συμπαίκτες του και τον Πέδρο Μαρτίνς στην Αυστρία.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι παρουσίασε μια σύσπαση στην αριστερή γαστροκνημία στις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού και προτιμήθηκε κατόπιν συνεννόησης του προπονητικού τιμ με το ιατρικό να μείνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ροντρίγκες θα ακολουθήσει έντονο ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο βασικός λόγος που έμεινε… πίσω είναι πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα.

Οι Πειραιώτες έχουν ολοκαίνουρια μηχανήματα και όργανα που θα βοηθήσουν τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να είναι πιο γρήγορα έτοιμος και να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της Μακάμπι και των προκριματικών του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντρίγκες αποκτήθηκε την περσινή σεζόν και κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές σκοράροντας 5 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ