ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος συνεργασίας με Στάνκο, Σνάιντερ και Γκαρντάβσκι

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος συνεργασίας με Στάνκο, Σνάιντερ και Γκαρντάβσκι

Το τέλος της συνεργασίας της με τους Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Την λύση της συνεργασίας με τους Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (23/6) ο ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κέιλεμπ Στάνκο, ο 28χρονος μέσος από την Αμερική, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από το Σινσινάτι, και με την ομάδα των Ιωαννίνων και 20 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Ο Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ, 28χρονος Γερμανός φορ, υπέγραψε στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2021 από την Ρέγκενσμπουργκ και είχε 32 συνολικές εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι, 31χρονος από την Γερμανία, που ήρθε το 2021 από την Κρακόβια, είχε 22 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ