Τι γίνεται με Βέλεθ στον Παναθηναϊκό

Τι γίνεται με Βέλεθ στον Παναθηναϊκό

Μέσα στο επόμενο διήμερο φαίνεται πως θα έχει γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με τον Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό.

«Καυτό»διήμερο για Φραν Βέλεθ και Παναθηναϊκό! Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται γίνει γνωστό ποιο θα είναι το μέλλον του Ισπανού αμυντικού.

Αυτό γιατί το deadline για ενδεχόμενη νέα πρόταση από την Αλ Φατέχ ολοκληρώνεται, οπότε το αν η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επανέλθει με νέα πρόταση είναι κάτι που θα φανεί σήμερα η αύριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, με την προσφορά των 200.000 ευρώ να είναι αυτή που ισχύει, Μια προσφορά που απορρίφθηκε άμεσα από τους «πράσινους», οι οποίο θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με την Αλ Φατέχ μόνο αν προσφέρει πολλά περισσότερα.

Ο ίδιος ο παίκτης βλέπει ως «ευκαιρία ζωής» την προοπτική της Άλ Φατέχ και τα 2 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια, αλλά κατανοεί ότι το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με μικρό ποσό.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την αναζήτηση για χαφ και εξτρέμ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να έχουν εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Τέλος, στην υπόθεση του Γκατσίνοβιτς οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μες τον επόμενο μήνα, με τους «πράσινους» να μην έχουν αφήσει το θέμα του Σέρβου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ