ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γιόνσον

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση είναι η ΑΕΚ, με τον Γενς Γιόνσον να βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης!

Μια ανάσα από την πρώτη της μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γενς Γιόνσον.

Ήταν γνωστό πως η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γενς Γιόνσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, καθώς δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα.

Ο Δανός αμυντικός χαφ έφτασε πριν από λίγο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφική κίνηση των «κιτρινόμαυρων» επί Ματίας Αλμέιδα.

Ο 29χρονος θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν πέσουν οι οριστικές υπογραφές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόνσον είχε με την Κάντιθ 24 συμμετοχές στην La Liga, έχοντας «σερβίρει» και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ