Κλείνει τη μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ – Πέφτουν υπογραφές με Γιόνσον

Κλείνει τη μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ – Πέφτουν υπογραφές με Γιόνσον

Ήρθε στην Ελλάδα και ο ατζέντης του Γενς Γιόνσον και σήμερα η ΑΕΚ τελειώνει τη σπουδαία μεταγραφή του διεθνούς Δανού μέσου.

Έτοιμη να κάνει την πρώτη της μεταγραφική κίνηση είναι η ΑΕΚ, καθώς πέρα από τον ίδιο τον Γενς Γιόνσον, στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ του!

Ήταν γνωστό πως η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γενς Γιόνσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, αφού δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα.

Ο Δανός αμυντικός χαφ έφτασε στην Ελλάδα χθες, ενώ μαζί του ταξίδεψε στην Αθήνα και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ, που ανέβασε και φωτογραφία στα Social Media.

Ο 29χρονος θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν πέσουν οι οριστικές υπογραφές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί σήμερα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόνσον κατέγραψε με τη φανέλα της Κάντιθ 24 συμμετοχές στην La Liga, έχοντας «σερβίρει» και ένα γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ