Επιβεβαιώνουν οι Δανοί για Γιόνσον: «Βρίσκεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ, κοντά στην οριστικοποίηση της μεταγραφής του»

Επιβεβαιώνουν οι Δανοί για Γιόνσον: «Βρίσκεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ, κοντά στην οριστικοποίηση της μεταγραφής του»

Δημοσίευμα από τη Δανία επιβεβαιώνει πως ο Γενς Γιόνσον έχει έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ώστε να κλείσει τη μεταγραφή.

Μπορεί η ΑΕΚ να διαψεύδει πως η παρουσία του Γενς Γιόνσον στην Αθήνα σχετίζεται με εκείνη, ωστόσο δημοσίευμα από τη Δανία επιβεβαιώνει πως ο πρώην άσος της Κάντιθ έχει έρθει στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «BT Sporten» αναφέρει πως: «Ο Δανός Γενς Γιόνσον βρίσκεται στην Αθήνα, και είναι κοντά στην οριστικοποίηση της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του με την Κάντιθ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, ο 29χρονος μέσος δεν πρέπει να φοβάται την… ανεργία. Ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, όπου θα οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είχε ήδη ενδιαφερθεί για τον Δανό τον Ιανουάριο, αλλά τότε ο ίδιος είχε απορρίψει τη μετακίνηση.

Οι Έλληνες θέλουν τον Γενς Γιόνσον: Στην Αθήνα με τον ατζέντη του ο παίκτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του BT, ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Δανός μετέβη στην ελληνική πρωτεύουσα για να δει από κοντά τις συνθήκες στο κλαμπ με τη σύντροφό του και αν όλα μπουν στη θέση τους με τον πρώην παίκτη της Άαρχους, θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει με συμφωνία μεταξύ των των δύο μερών. Μαζί του είναι και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ