Ελ Αραμπί: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό»

Ελ Αραμπί: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό»

Σίγουρος πως όλοι στον Ολυμπιακό θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα είναι 100% έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, εξέφρασε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία των πρωταθλητών Ελλάδος στην προετοιμασία της Αυστρίας, καθώς αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:

Για την έως τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαμε στην Αυστρία, όπου η θερμοκρασία είναι διαφορετική από την Ελλάδα. Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μας, χάσαμε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε μια καλή προπόνηση, μετά από την προπόνηση που κάναμε το πρωί. Θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας δώσουν ρυθμό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντισελντορφ και έτσι προετοιμαζόμαστε.

Η θερμοκρασία εδώ είναι καλύτερη από την Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες που έχουν έρθει και πρέπει να τους υποδεχτούμε, να ιδρώσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά πριν παίξουμε τα πιο καθοριστικά παιχνίδια».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα: «Έχουμε ακόμη ένα μήνα δουλειάς. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ο προπονητής έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, επομένως πιστεύω ότι με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο προκριματικό».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω την περιπέτεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με υποστηρίζουν, ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε πολλές καλές στιγμές, τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στους στόχους που έχουμε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ