ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Γιόνσον και η πρώτη επίσημη μεταγραφή επί Αλμέιδα

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Γιόνσον και η πρώτη επίσημη μεταγραφή επί Αλμέιδα

Ο Γιόνσον μπήκε σε... mood Ελλάδας, είδε την Αθήνα και πλέον η ΑΕΚ περιμένει την οριστική του απάντηση. Ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφική κίνηση επί Ματίας Αλμέιδα η Ένωση.

Η ΑΕΚ έβαλε… φρένο στα σενάρια, ωστόσο το ενδιαφέρον για τον Γιόνσον φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ήταν γνωστό πως η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γενς Γιόνσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, αφού δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα.

Ο Δανός αμυντικός χαφ έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή, ενώ μαζί του ταξίδεψε στην Αθήνα και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ, που ανέβασε και φωτογραφία στα Social Media.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως η πρόταση που έχουν καταθέσει είναι πολύ «δυνατή» και έτσι ελπίζουν να λάβουν θετική απάντηση από τον Γιόνσον ο οποίος έχει το… μπαλάκι πλέον στα χέρια του, με την απόφαση του να αναμένεται εντός και των επόμενων ωρών.

Απο την άλλη, σίγουρη θεωρείται η προσθήκη ενός στόπερ για την ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Live Sport», η Ένωση έχει ήδη φτάσει σε οριστική συμφωνία με έναν στόπερ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει το deal, το οποίο θα είναι και το πρώτο των «κιτρινόμαυρων» επί ημερών Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ