«Βόμβα»: Κλείνει στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς!

«Βόμβα»: Κλείνει στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς!

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» και να αποκτήσει τον Μιγιάτ Γκάτσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ, σύμφωνα με το Kicker.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Kicker», η Ένωση τις τελευταίες ώρες μιλάει με τη γερμανική ομάδα και με τον παίκτη και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη «βόμβα» και να συμφωνήσει σε όλα για τον Σέρβο που ήταν ο διακαής πόθος του Παναθηναϊκού και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως κινήθηκε κάτω από τα ραντάρ λόγω της προσπάθειας και του Παναθηναϊκού και πλέον φαίνεται να κερδίζει την μάχη σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Η Χόφενχαιμ αναμένεται να εισπράξει με την ολοκλήρωση της μεταγραφής ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ με δεδομένο πως αυτό ήταν το ποσόν που απαιτούσε και δεν πήρε ποτέ από τον ΠΑΟ όπως αποκάλυψαν πρόσφατα ρεπορτάζ στη Γερμανία και την Ελλάδα. Σε ότι αφορά την αμοιβή του παίκτη το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα ήταν 1.200.000 ευρώ τον χρόνο.

Το συμβόλαιο του διεθνή Σέρβου θα είναι για 3 ή 4 χρόνια αφού η μεταγραφή θα γίνει με αγορά αφού όπως αναφέρει η Γερμανική ιστοσελίδα η Χοφενχαιμ δεν ήθελε να δανείσει τον παίκτη όπως επέμενε ο ΠΑΟ αλλά να τον πουλήσει και η ΑΕΚ τον αγοράζει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα των Γερμανών:

«Ακόμη και πριν ο νέος προπονητής της Χοφενχάιμ κάνει την πρώτη του προπόνηση ο Γκατσίνοβιτς ίσως έχει αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος βρίσκεται στα κοντά στην ΑΕΚ.

Αυτό ίσως φέρει αντιδράσεις, διότι ο μέσος είχε δοθεί δανεικός στον αντίπαλο της πόλης Παναθηναϊκό την περασμένη περίοδο, ο οποίος θα ήθελε να τον κρατήσει. Όμως οι πράσινοι δεν είχαν τα οικονομικά μέσα για να το κάνουν, ειδικά από τη στιγμή που η Χόφενχαϊμ, η οποία εξαρτάται από τα έσοδα των μεταγραφών, δεν ενδιαφερόταν για έναν ακόμη δανεισμό, αλλά θα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Γκατσίνοβιτς ήδη από τον χειμώνα, αλλά ήταν πολύ αργά, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό είχαν ήδη προχωρήσει πολύ.

Τώρα, όμως, μετά το πειστικό εξάμηνο του Γκατσίνοβιτς στους τοπικούς αντιπάλους, η προφανώς οικονομικά ισχυρότερη ομάδα της Αθήνας θέλει να χτυπήσει και να υπογράψει μόνιμα τον 27χρονο.

Η Χόφενχαϊμ ελπίζει σε ένα μεταγραφικό ποσό μεταξύ δύο και τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον χαφ που αποκτήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Αύγουστο του 2020.

Σε μια ανταλλαγή εκείνη την εποχή με τον Στίβεν Ζούμπερ, ο οποίος αναζητούσε μια νέα προοπτική στην Άιντραχτ. Περίεργο: Στο μέλλον, τα δύο αντικείμενα ανταλλαγής από τότε θα γίνουν συμπαίκτες, καθώς ο Ελβετός έχει μετακομίσει εδώ και καιρό και στην Ελλάδα, όπου αγωνίζεται στην ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο εκεί μέχρι το 2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ