Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό. Οι «τρελές» απαιτήσεις του Χουάνκαρ, η αναμονή του Βιγιαφάνιες και η Χόφενχαϊμ.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός να «τρέχει» κανονικά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο «τριφύλλι» έχουν ρίξει και μεγάλο βάρος στις ανανεώσεις και στις ανοιχτές υποθέσεις με τα συμβόλαια που λήγουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα «μέτωπα» αυτή τη στιγμή για τους «πράσινους» είναι τρία. Με αυτό του Χουάνκαρ να έχει εξελίξεις. Ο Ισπανός αριστερός μπακ φέρεται να έχει «τρελές» απαιτήσεις αυτή τη στιγμή, καθώς αξιώνει 1.2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια, ζητώντας ουσιαστικά έναν υπερδιπλασιασμό του μισθού.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θα κάνουν αλλη μια κουβέντα με τον 32χρονο, ευελπιστώντας να ρίξει τις απαιτήσεις του, τις οποίες δεν θεωρεί λογικές η ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί και για την υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τον Σέρβο και τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στο χέρι της Χόφενχαϊμ, η οποία πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά τον Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός είναι stand by αυτή τη στιγμή, καθώς στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούν προτεραιότητα την περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ