ΠΑΟΚ: Περιμένει μεταγραφές στην Ολλανδία ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Περιμένει μεταγραφές στην Ολλανδία ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει ενίσχυση στο Άπελντορν.

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει… ενίσχυση στο Άπελντορν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Ζοσέ Μπότο και θέλει να βρίσκονται τουλάχιστον δυο μεταγραφές στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα, ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός μέσος.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής δουλεύει τις δυο περιπτώσεις αυτές, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο ένας εκ των παικτών που φέρεται να είναι σε επαφές ο Μπότο είναι ο Καλέντ Νάρεϊ για τον οποίο στη Γερμανία ισχυρίζονται πως οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον κεντρικό μέσο δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει κυκλοφορήσει, ενώ θα καθυστερήσει η κλεισμένη μεταγραφή του Ιβάν Νάσμπεργκ.

Η Βαλερένγκα, στην οποία ανήκει ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, δεν τον αφήνει να φύγει πριν από τις 30 Ιουλίου, παρότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν μήνα και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μεριάς του παίκτη για ανανέωση.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος στόπερ θα χάσει τα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν με τη Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League (στις 21 και 28 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ