Ολυμπιακός: Τρίτο φιλικό τεστ με Κρακόβια – Τα φώτα στον Ζινκερνάγκελ

Ολυμπιακός: Τρίτο φιλικό τεστ με Κρακόβια – Τα φώτα στον Ζινκερνάγκελ

Μετά τα ματς με Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πολωνική Κρακοβία του γιού του Ριβάλντο (19.00, Cosmote Sport 1).

Το τρίτο φιλικό δίνει το απόγευμα της Δευτέρας (19.00, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις αναμετρήσεις με τη Ριντ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, κοντράρονται με την πολωνική Κρακόβια, στην οποία αγωνίζεται ο γιός του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο.

Το φιλικό με την πολωνική ομάδα είναι ακόμη μία ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, ενόψει των κρίσιμων αγώνων κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (πρώτο ματς στις 20 Ιουλίου).

Ο Ολυμπιακός μετράει μια ήττα και μια νίκη στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ενώ ο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει στο σημερινό τεστ με τους Πολωνούς και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αυστρία, προπονείται κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γκονζάλο Άβιλα που έπαιξε ήδη 50 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Φορτούνα, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το ματς με την Κρακόβια, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας (29/6, 19:00), την Παρασκευή την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7, 16:30) και το Σάββατο (2/7, 16:30) τη Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ