Ραντεβού Γαλατασαράι για Φορτούνη

Ραντεβού Γαλατασαράι για Φορτούνη

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι η Γαλατασαράι είχε συνάντηση με την πλευρά του Κώστα Φορτούνη, που αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές της «τσιμ μπομ».

Η Γαλατασαράι ψάχνει για επιθετικό μέσο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι και έχει στην κορυφή της λίστας της τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει αρκετό καιρό η τούρκικη ομάδα και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα έγινε μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Fanatik» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο αθλητικός διευθυντής των Τούρκων, Σενκ Εργκούν, είχε μία πρώτη συζήτηση με τον διεθνή μεσοεπιθετικό σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Γαλατασαράι.

Το κλίμα ανάμεσα στον Εργκούν και την πλευρά του Κώστα Φορτούνη ήταν πολύ θετικό και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα συνάντηση για να προχωρήσει η μεταγραφή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, τονίζεται από τους Τούρκους ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή και με τον Ολυμπιακό προκειμένου να μάθει η Γαλατά τις προθέσεις του, μιας και θέλει πολύ τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης επέστρεψε μεσούσης της σεζόν από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι (ρήξη χιαστού) και αγωνίστηκε συνολικά σε 5 ματς, σημειώνοντας και ένα τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ