Σενάριο για επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Σενάριο για επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσιεύμα από την Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του, Ροντρίγκο Μολέδο στην ομάδα.

Με τον Φραν Βέλεθ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν βγει στην αγορά εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα τηρούν τις προυποθέσεις ώστε να ενταχθούν στους «πράσινους».

Ανάμεσα στα όνοματα που βρίσκονται στην λίστα και ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο του οποίου την περίπτωση όπως αναφέρουν από την Βραζιλία εξετάζουν σοβαρά οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Ο Μολέδο αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τον Παναθηναϊκό να μπορεί να τον κλείσει από τώρα ως ελεύθερο για να τον κάνει δικό του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, δηλαδή.

Ο 34χρονος κεντρικος αμυντικός επέστρεψε το 2018 στην Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ  αποχωρώντας τότε από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «πράσινοι» τον είχαν πάρει ως ελεύθερο τρία χρόνια νωρίτερα (όταν και είχε αποχωρήσει από τον βραζιλιάνικο σύλλογο).

Την φετινή χρονιά κατέγραψε οκτώ συμμετοχές, ενώ με τον Παναθηναϊκό 65 συμμετοχές με 6 γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των,Μέταλιστ Χάρκιβ και Όντρα Βόντσισλαβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ