Παναθηναϊκός: Έδωσε το «οκ» ο Γιοβάνοβιτς για Σεπφ

Παναθηναϊκός: Έδωσε το «οκ» ο Γιοβάνοβιτς για Σεπφ

Το «πράσινο» φως για την περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακόμη μια περίπτωση από το εξωτερικό στη λίστα του Παναθηναϊκού προέκυψε την Τετάρτη. Πρόκειται για τον Αλεσάντρο Σεπφ, τον 28χρονο Αυστριακό μέσο, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο διεθνής μέσος από την Αυστρία, είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν και μάλιστα στα χρόνια του στους Βαυαρούς ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομών (21 ματς 5 γκολ στην U17, 31 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ στην U19) όσο και στη Β’ ομάδα (65 ματς, 22 γκολ, 12 ασίστ).

Διαβάστε επίσης: Σε συζητήσεις με τον Σεπφ ο Παναθηναϊκός

Ο 28χρονος πρόκειται για μια περίπτωση την οποία φαίνεται πως εγκρίνει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε το «πράσινο» φως για να προχωρήσει η υπόθεση του και πλέον το θέμα πηγαίνει στη διοίκηση του «τριφυλλιού» που καλείται να βρει τη «χρυσή» τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Σεπφ θα ντυθεί στα «πράσινα», καθώς οι 400.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως από την Αρμίνια δεν θα είναι πρόβλημα για τους «πράσινους» οι οποίοι θα χρειαστεί να δώσουν κάτι… παραπάνω για να φέρουν στην Αθήνα τον Αυστριακό μέσο ο οποίος μετράει με την πατρίδα του 32 συμμετοχές, με έξι γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ