ΑΕΚ: Μένει ελεύθερος ο Τάνκοβιτς

ΑΕΚ: Μένει ελεύθερος ο Τάνκοβιτς

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια... ανάσα από το «διαζύγιο» της με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε εξέλιξη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, προκειμένου να προχωρήσουν στη λύση του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: Καμαρά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα» (vid)

Ο 27χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα οπότε ήταν δεδομένο ότι δεν θα έμενε στην Ένωση και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα είναι σε εξέλιξη και αναμένεται άμεσα να αποφασιστεί οριστικά το «διαζύγιο» που θέλουν και οι δύο πλευρές.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από τη Σουηδία αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς έχει λυθεί ήδη και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διαψεύδει τα να εν λόγω σενάρια, τονίζοντας πως το θέμα είναι ακόμα… ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νόρκεπινγκ, ενώ το όνομα του έχει συνδεθεί και με την Πάφο. Μένει να φανεί τι θα επιλέξει για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ