Η Ιντερ ζήτησε 16χρονο ταλέντο της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Η Ιντερ ζήτησε 16χρονο ταλέντο της ακαδημίας του Ολυμπιακού!

Ποιος είναι ο 16χρονος μεσοεπιθετικός που έχει «γυαλίσει» στους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου.

Τα… δίχτυα της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ακαδημία του Ολυμπιακού έριξε η Ιντερ, με την ιταλική ομάδα να έχει ξεχωρίσει τον Ανδρέα Παναγιωτακόπουλο.

Πρόκειται για τον 16χρονο (12/7/2006) αριστεροπόδαρο winger που αγωνίζεται στην Κ17 του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αποκτήσει τον νεαρό εξτρέμ το 2020 από τον Αχαϊκό. Αρχικά, ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός (1.88 μ.) εντάχθηκε στην Κ15 των Πειραιωτών και στη συνέχεια ανέβηκε ηλικιακό γκρουπ, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην Κ17 των Ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφή έκπληξη για τον Ρόνι Λόπες

Ήταν ένας από τους πρώτους τέσσερις ποδοσφαιριστές που είχαν γεννηθεί το 2006 και ανέβηκαν ηλικιακό γκρουπ, με τον Ανδρέα Παναγιωτακόπουλο να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League K17 και να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Η Ιντερ ξεχώρισε την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού και τον περασμένο Μαΐο του έστειλε πρόσκληση για να πάει στην Ιταλία και να δοκιμαστεί. Ο 16χρονος εξτρέμ ταξίδεψε στη γειτονική χώρα και όπως φαίνεται πέρασε με επιτυχία τα τεστ των Νερατζούρι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από το Μιλάνο έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο που βρίσκεται ο Ανδρέας Παναγιωτακόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα, ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για την περίπτωσή του και τα τροφεία που θα πρέπει να καταβάλλουν σε περίπτωση απόκτησής του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 16χρονος εξτρέμ για να πάρει μεταγραφή στην Ιντερ και να μετακομίσει στο Μιλάνο, θα πρέπει να έχει μαζί του έναν κηδεμόνα, με τους γονείς του νεαρού άσου να ζουν μόνιμα στην Αχαΐα από όπου κατάγεται ο Παναγιωτακόπουλος. Ολα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, με το ενδιαφέρον της Ιντερ, πάντως, να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι το επίπεδο στην ακαδημία του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ υψηλό και άπαντες δουλεύουν πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ