Το αντίο της Λίνας Σουλούκου στον Ολυμπιακό

Το αντίο της Λίνας Σουλούκου στον Ολυμπιακό

Με μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Λίνα Σουλούκου είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη Λίνα Σουλούκου στα μέσα Ιουνίου, αφού όπως ήταν γνωστό η συνεργασία των δύο πλευρών έληγε και τυπικά 30/6.

Η Σουλούκου λοιπόν σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ομάδα και τους ανθρώπους της, ευχαριστώντας τους έναν προς έναν με πρώτο βέβαια τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά το αντίο της Λίνας Σουλούκου στον Ολυμπιακό:

«Ήταν για έξι χρόνια ένα μοναδικό και αξέχαστο «ταξίδι» με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αγωνίες, πανηγυρισμοί, χαρές, απογοητεύσεις, αγκαλιές, συνθήματα, σκληρή προσπάθεια. Είναι κλισέ αλλά αληθινό. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την τύχη να είσαι μέλος της. Ένα τεράστιο από καρδιάς ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειχνε καθημερινά και έμπρακτα. Κοντά του έμαθα πολλά, ανεκτίμητα και γι’ αυτό θα του είμαι ευγνώμων.

Το πιο σημαντικό, να κάνω μεγάλα όνειρα και να μη συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από την επίτευξή τους, δουλεύοντας σκληρά για αυτά!

Ευχαριστώ τον Μιλτιάδη για τις πολύωρες συζητήσεις μας και τη βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα. Την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη και την υπομονή τους [και ένα μεγάλο συγγνώμη για την «απουσία» μου]. Την ποδοσφαιρική μου «οικογένεια»: Σε αυτή στου Ρέντη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Pedro, στον Christian, στο Fran, στον Τόρο, στον Χρήστο τον γιατρό μας, στο Σπύρο Π., στον Θοδωρή, στο Χρήστο Μ., στον Πάνο, στη Στέλλα, στον Alex, στη Μαρίνα, στη Βάσω, στον Βασίλη, στον Ariel, σε όλο το staff της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας και στους παίκτες μας. Είστε ο «θησαυρός» μας.

Ευχαριστώ. Σε αυτή στα γραφεία, όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα… είναι τόσες οι στιγμές, ευχάριστες, δύσκολες, με γέλια και με πίεση μα πάντα – μα πάντα όλοι μαζί. Το Μαράκι, τον Κωστή, τον Τάκη, το Μιχάλη, τον Καρπετ, τον Γιάννη Χ, τη Βερουσκα, την Πένυ, τον Κώστα, τη Φωτεινή, την Αγγλική, τον Νίκο, τον Μιχάλη Κ., τον Λάρι, τον Στράτο, τον Τζούλη, το Μανουσάκη, τον Παναγιώτη και το Βελισσάρη με τα ξεματιάσματά του. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Είστε η κινητήριος δύναμή μας. Τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Για όλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πάντα, άνευ όρων, δίπλα μας σε όλα. Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιους αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο «μεγάλωσα» μέσα σε αυτή την οικογένεια και πως με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Σας έδωσα την καρδιά μου, μου δώσατε την ψυχή σας. Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ