ΑΕΚ: Εξελίξεις με Γιόνσον και στο… βάθος Δώνης

ΑΕΚ: Εξελίξεις με Γιόνσον και στο… βάθος Δώνης

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν την απάντηση του Γενς Γιόνσον σήμερα, ενώ «τσεκάρουν» και την περίπτωση του Τάσου Δώνη.

Μέρα… Γίονσον η σημερινή για την ΑΕΚ! Ο Δανός μέσος αναμένεται σήμερα να δώσει την τελική του απάντηση και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι για το γεγονός πως θα ανακοινώσουν τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο 29χρονος άσος έχει δεχθεί δύο προτάσεις από Ισπανία (Βαλένθια και Γρανάδα) και μια από την πατρίδα του (Μίντιλαντ), όμως καμία από αυτές δεν φαίνεται να φτάνει εκείνη της Ένωσης, που προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Χάθηκε ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την άμυνα – Πού έκλεισε ο Βιτάο

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει τόσο στον ίδιο τον παίκτη όσο και στον μάνατζερ του πως θέλουν άμεσα την απάντηση του Γιόνσον και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση.

Ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να «παίξει» για τον Δικέφαλο είναι ο Τάσος Δώνης, που τις προηγούμενες μέρες έμοιαζε να είναι κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από μερίδα των οπαδών της ομάδας, η υπόθεση «πάγωσε».

Ο Δώνης προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται από τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και δεν αποκλείεται να αρχίσει να συγκεντρώνει πιθανότητες το σενάριο για μία επιστροφή στην Ελλάδα, με τη μορφή δανεισμού αρχικά και ότι προκύψει στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ