Η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπίλεφελντ (pic)

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπίλεφελντ (pic)

Αυτή είναι η εντεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το προτελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμίνια Μπίλεφελντ σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία (01/07, 16:30, COSMOTE Sport 1), στο πέμπτο κατά σειρά που δίνουν οι ερυθρόλευκοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ισοπαλία με τη Σλάβια Πράγας την Τετάρτη κοντράρονται με τη γερμανική ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την εντεκάδα με αρκετές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Τσέχους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε σε σχηματισμό 4-2-3-1 να ξεκινήσει τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια και τους Ανδρούτσο, Αβραάμ, Μπα και Κούτρη στην τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο θα αποτελείται από τον Μπουχαλάκη και τον Κούντε, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Καρβάλιο. Όσον αφορά την επίθεση στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τικίνιο, ενώ στις πλευρές θα είναι ο Φαντιγκά και Βαλμπουενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δίνει το προτελευταίο ματς επί αυστριακού εδάφους, καθώς ολοκληρώνει την εξάδα των φιλικών που είχε κλείσει το Σάββατο κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, στο πιο δυνατό παιχνίδι μέχρι τώρα.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ