Επίσημο: Στην ΑΕΚ για 4 χρόνια ο Γιόνσον – Πανηγυρική φωτογραφία Κουχάρσκι!

Επίσημο: Στην ΑΕΚ για 4 χρόνια ο Γιόνσον – Πανηγυρική φωτογραφία Κουχάρσκι!

Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Δανό μέσο Γενς Γιόνσον, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Ενωση!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Γενς Γιόνσον. Ο 29χρονος διεθνής Δανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να… πανηγυρίζει για τη μεταγραφή.

Οι κιτρινόμαυροι μετά τη μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πριν από λίγες μέρες, έκλεισαν και τον Δανό, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Αλμέιδα κατόπιν συνεννόησης με τον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος βρέθηκε στην Κοπεγχάγη για να αποσπάσει την υπογραφή του. Ο Γιόνσον εδώ και πολύ καιρό αποτελεί την πρώτη επιλογή της Ένωσης για τα χαφ και μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατέληξε σε οριστικό deal.

Πλέον, ο Δανός μέσος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ο Γιόνσον έχει ήδη μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και θα ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινώντας και αυτός προετοιμασία. Ο Γιόνσον έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Κάντιθ, κλείνοντας έναν κύκλο διετίας και καλύπτει κυρίως τη θέση «6» και πέρυσι έκανε 22 εμφανίσεις στη La Liga, με 60 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, μοιράζοντας 1 τελική πάσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ΑΕΚ το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ