Μαρτίνς: «Αυτά τα ματς είναι για να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν»

Μαρτίνς: «Αυτά τα ματς είναι για να δούμε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα των Πειραιωτών (3-1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ότι στα πρώτα 30 λεπτά η ομάδα του δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν πιο κοντά στο 2-2 παρά στο 3-1.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μαξ Λόου – «Πράσινο» φως από Μαρτίνς – Στο τραπέζι και ο Αντεκούγκμπε

Παράλληλα, τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι για να βγάλει συμπεράσματα για το ρόστερ του και να δει ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Για το τι κρατάει από το σημερινό φιλικό:

«Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν το ματς. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, ήμασταν πιο κοντά στο 2-2 παρά στο 3-1 που έγινε στο τέλος. Τα πρώτα άσχημα 30λεπτά επηρέασαν το ματς»

Αν είναι το αυριανό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ το ματς που θα δείξει κάποια πράγματα ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα:

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τη Μακάμπι, έχουμε χρόνο. Αυτά τα ματς είναι  για να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον. Αλλά ναι, θα μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα και ενόψει του ματς με τη Μακάμπι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ