Πρώτη προπόνηση για τον Αστέρα Τρίπολης

Πρώτη προπόνηση για τον Αστέρα Τρίπολης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (1/7) η πρώτη συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διακοπές τέλος και ώρα για δουλειά στον Αστέρα Τρίπολης. Την Παρασκευή (1/7) οι Αρκάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά και παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Διαβάστε επίσης: Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν πέρασαν το τεστ τα «δεύτερα»

Η ενημέρωση του Αστέρα:

«Την Παρασκευή (01/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον νέο προπονητή, κ. Ηρακλή Μεταξά και τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητή, κ. Βαγγέλη Τζιάρα και τον νέο γυμναστή, κ. Αντώνη Τσικάκη.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ το παρόν έδωσαν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Facundo Bertoglio, Julian Bartolo, Michael Gardawski και Caleb Stanko.

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από διαγνωστικά τεστ Covid-19 και έκαναν αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρουσία φιλάθλων.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, το πρωί του Σαββάτου (02/07) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη (05/07) και την Τετάρτη (06/07) θα κάνουν εργομετρικά τεστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ